Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Avocado
Porties:
2
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
avocado
▢
slasaus
▢
peterselie
▢
dragon
of kruidenazijn,
▢
zout
▢
peper
Instructies
Snijd een rijpe, niet te rijpe, avocado in de lengte door.
Verwijder pit en schep het vlees er met een lepel uit.
Bestrooi het met zout en peper.
Roer door slasaus veel fijngehakte peterselie en een weinig dragon.
Hebt U geen dragon, doe er dan wat kruidenazijn bij.
Leg de stukken avocado op een paar blaadjes sla op kleine bordjes en doe de saus erover.
Dit voor de soep geven of als sla bij vis of vlees.
Notities / Tips / Wijnadvies
Heel goed is ook de avocadostukken met een vork niet te fijn te maken, de saus erdoor te roeren en op toastjes te presenteren als cocktailhapje.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Bijgerecht
/
Groenten
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch