Avocado

Porties: 2 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 1 avocado
  • slasaus
  • peterselie
  • dragon of kruidenazijn,
  • zout
  • peper

Instructies

  • Snijd een rijpe, niet te rijpe, avocado in de lengte door.
  • Verwijder pit en schep het vlees er met een lepel uit.
  • Bestrooi het met zout en peper.
  • Roer door slasaus veel fijngehakte peterselie en een weinig dragon.
  • Hebt U geen dragon, doe er dan wat kruidenazijn bij.
  • Leg de stukken avocado op een paar blaadjes sla op kleine bordjes en doe de saus erover.
  • Dit voor de soep geven of als sla bij vis of vlees.

Notities / Tips / Wijnadvies

Heel goed is ook de avocadostukken met een vork niet te fijn te maken, de saus erdoor te roeren en op toastjes te presenteren als cocktailhapje.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Bijgerecht / Groenten
Geschikt voor Dieët: Vegetarisch