Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Aardappelkoek
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
500
gram
aardappels
rauwe
▢
50
gram
boter
▢
50
gram
Parmezaan
geraspte
▢
3
eieren
▢
Peper
▢
Zout
▢
½
deciliter
melk
Instructies
Schil de aardappelen, was en pit ze, snijd ze in dobbelsteentjes en bak deze in de koekenpan met de boter en wat zout bruin en gaar.
Klop de eieren met wat zout en peper, voeg hierbij de geraspte kaas en de melk.
Giet het mengsel over de aardappelen in de koekenpan en laat de koek aan weerskanten lichtbruin worden.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveer deze heerlijke aardappelkoek als een smakelijk bijgerecht.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Bijgerecht
/
Groenten
/
Kaas
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch