Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Kleiner
Normaal
Groter
Sla wraps gevuld met kalkoenfilet en bacon
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
Basilicum mayonaise:
▢
2-3
eetlepel(s)
mayonaise
▢
6
blaadjes
basilicum
▢
optioneel: 1 klein teentje knoflook
geperst
▢
1
tl
citroensap
Wraps:
▢
1
krop
ijsbergsla
▢
6
plakjes
kalkoenfilet of kipfilet
▢
4
plakjes
uitgebakken ontbijtspek
▢
1
kleine
avocado
▢
1
romatomaat
▢
zout en peper naar smaak
Instructies
Om de basilicum mayonaise te maken doe je de mayonaise, basilicum, fijngeperste knoflook en citroensap in een kleine keukenmachine of blender.
Zet het apparaat even kort aan om alles goed te mengen.
Snijd vervolgens op een grote snijplank de avocado en tomaat in plakjes.
Pak de krop ijsbergsla erbij en scheur de twee grootste bladen eraf.
Doe op beide twee plakjes kipfilet of kalkoenfilet.
Smeer boven op de plakjes filet een beetje basilicum mayonaise.
Leg bovenop deze laag nog een plakje kalkoen of kipfilet, bacon, plakjes tomaat en avocado.
Kruid licht met zout en peper vouw dan de onderkant van de slawrap naar boven, de zijkanten in en rol het dan dicht als een burrito.
Serveer de sla wraps koud.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Gevogelte
/
Kalkoen
/
Varkensvlees
/
Wraps