Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Suprême de canard Richelieu
(eendeborstfilet Richelieu)
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
4
eendeborstfilets
▢
50
g
boter
▢
80
g
maître d'hôtelboter
▢
1
truffel
▢
paneermeel
▢
1
ei
Instructies
Klop het ei los in een bord en doe wat paneermeel in een ander bord.
Wentel de filets door het ei en daarna door het paneermeel.
Zorg dat de maître d'hôtelboter goed koud is.
Smelt de andere boter in een pan.
Als ze heet is bak dan de filets aan beide kanten in 4 minuten bruin.
Versier met een plakje maître d'hôtelboter en paar schijfjes truffel.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Gevogelte