Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Rendang Vlees
Met dit recept en Conimex Boemboe Rendang vlees de lekkerste Indonesische magere runderlapjes bereiden. Serveer het met witte rijst en je hebt nasi putih en met kleefrijst katupek en lamang.
Porties:
4
Total time
1
uur
uur
10
minuten
minuten
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
2
eetlepel(s)
Conimex Wok Olie
▢
500
g
magere runderlappen
in reepjes
▢
95
g
Conimex Boemboe Rendang Vlees
Instructies
Verhit 2 el Conimex Wok Olie in een wok en bak hierin het rundvlees bruin.
Voeg de Conimex Boemboe Rendang Vlees en 300 ml water toe.
Breng het al roerend aan de kook en doe het deksel op de pan.
Laat het geheel ongeveer 50 minuten sudderen op laag vuur.
Haal het deksel van de pan en laat het gerecht nog 10 minuten inkoken tot de saus de gewenste dikte heeft.
Notities / Tips / Wijnadvies
SERVEERTIP
Zet voor de liefhebbers bij de
rendang vlees
,
Conimex Sambal
op tafel.
VARIATIES
Voeg 35 g
santen
en 2
rode pepers
in reepjes toe. Voeg voor het serveren 100 g
taugé
toe.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Roerbakken / Wokken
/
Vlees
Land van herkomst
Azië / Indonesië