Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Rettich uit de wok
Aller Hande 1996
Porties:
2
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
rettich
500 g,
▢
1
eetlepel
maïsolie,
▢
2
theelepels
poedersuiker
Instructies
Rettich schoonmaken, wassen en (met kaasschaaf) in lengte in plakken schaven. Plakken in reepjes van 3 mm snijden.
In wok of hapjespan olie verhitten.
Rettich toevoegen en 5 minuten al omscheppend bakken.
Poedersuiker toevoegen en geheel nog 2 minuten al omscheppend bakken.
Notities / Tips / Wijnadvies
Lekker bij krielaardappeltjes en kipfilet.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Bijgerecht
/
Roerbakken / Wokken
Jaargetijde:
Snel te maken