Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Rettichsalade met zalm
Porties:
2
personen
Total time
30
minuten
minuten
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
¼
krop
frisée
▢
1
kleine
rettich
▢
1
eetlepel
witte wijnazijn
▢
½
theelepel
Zaanse mosterd
▢
3
eetlepels
olie
▢
1
eetlepel
verse dille
fijngeknipte
▢
1
eetlepel
roze peperbessen
potje
▢
50
gram
gerookte zalm
▢
zout
▢
peper
Instructies
Was de frisée, sla de bladeren droog, scheur ze in stukken en verdeel ze over 2 borden.
Schil de rettich, schaaf hem met een dunschiller of kaasschaaf in de lengte in dunne repen en rangschik die op de frisée.
Klop een sausje van de azijn, de mosterd, de olie, zout, peper, de dille en de roze peper en sprenkel dit over de salade.
Snijd de zalm in dunne reepjes en verdeel die over de salade.
Notities / Tips / Wijnadvies
Lekker met vers geroosterd witbrood en gezouten boter of kruidenboter.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Salade
/
Vis
/
Zalm