Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Kook modus
voorkomt dat je scherm uit gaat
Rode kool met crème fraîche
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
500
gr
rode kool
in 1 cm brede reepjes gesneden
▢
1
gekookte
biet
geraspt
▢
50
gr
boter
▢
1
ui
gesnipperd
▢
2
teentjes
knoflook
geperst
▢
1
eetlepel
tomatenpuree
▢
1
eetlepel
citroensap
▢
1
dl
crème fraîche
▢
Zout
naar smaak
▢
peper
naar smaak
▢
2
eetlepels
grofgesneden peterselie
▢
Reepjes citroenschil
ter garnering
Instructies
Bak in 50 gr boter de gesnipperde ui en geperste knoflook gedurende 5 minuten.
Voeg de rode kool, geraspte biet, tomatenpuree en citroensap toe.
Laat het geheel 30 minuten zachtjes koken.
Roer de crème fraîche door de groenten en breng op smaak met zout en peper.
Garneer met grof gesneden peterselie en reepjes citroenschil.
Notities / Tips / Wijnadvies
Geniet van dit smakelijke bijgerecht van rode kool met crème fraîche!
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Bijgerecht
/
Groenten
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch
Feestdagen etc
Kerst