Ga terug
Email Link
Afdrukken
Equipment
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Roerbakschotel met rosbief
Snel te maken
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
mes
Zeef
Wok
Ingrediënten
▢
250
g
eiermie
▢
1
kleine
rode peper
▢
2
teentjes
knoflook
▢
1
schaaltje
rosbieflapjes à la minute
ca. 300 g
▢
1
blikje
bamboescheuten
225 g
▢
3
eetlepels
oosterse roerbakolie
fles à 250 ml
▢
1
zak
nasi/bami groentemix
400 g
▢
4
eetlepels
ketjap manis
Instructies
Mie bereiden volgens gebruiksaanwijzing.
Peper wassen, halveren, zaadjes verwijderen en in reepjes snijden.
Knoflook pellen en snipperen.
Rosbieflapjes in vieren snijden.
In zeef bamboescheuten uit laten lekken en afspoelen.
In wok olie verhitten.
Groentemix ca. 2 minuten roerbakken.
Rosbief, knoflook en peper toevoegen en ca. 1 minuut op hoog vuur meebakken.
Bamboescheuten toevoegen en ca. 1 minuut meebakken.
Ketjap toevoegen en nog ca. 2 minuten doorwarmen.
Mie erbij serveren.
Notities / Tips / Wijnadvies
Lekker met kroepoek en komkommersalade.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Hoofdgerechten
/
Roerbakken / Wokken
/
Rundvlees
/
Vlees
Land van herkomst
Oosters