Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Roggebrood vingers
Aller Hande 1997
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
4
eetlepels
boter
zachte of margarine
▢
11/2
eetlepel
mosterd
▢
10
sneetjes
roggebrood
▢
4
plakken
jonge kaas
▢
8
plakken
katenspek
Instructies
Bereiden: In kommetje boter en mosterd goed door elkaar roeren.
Roggebrood aan één zijde met boter besmeren.
Korstjes van kaas snijden en plakjes kaas bijsnijden tot grootte van sneetjes roggebrood.
1 Sneetje roggebrood beleggen met plakje kaas.
Hierop 1 sneetje roggebrood met besmeerde zijde onder erop leggen.
Bovenzijde besmeren met boter en beleggen met 2 plakjes spek.
Hierop weer 1 sneetje roggebrood met besmeerde zijde onder erop leggen. Bovenzijde besmeren met boter en beleggen met 1 plakje kaas.
Hierop weer 1 sneetje roggebrood met besmeerde zijde onder erop leggen. Bovenzijde besmeren met boter en beleggen met 2 plakjes spek.
Laatste sneetje roggebrood met besmeerde zijde onder erop leggen.
Stapel licht aandrukken en in 6 repen snijden.
Dit nogmaals herhalen en zo tweede stapeltje maken.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Broodjes
/
Brunch
/
Lunch
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch