Ga terug
Email Link
Afdrukken
Equipment
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Romige Eiersalade met een Twist
Deze romige eiersalade is heerlijk op toast of als vulling voor sandwiches.
Porties:
4
personen
Voorbereidingstijd
10
minuten
min
Bereidingstijd:
10
minuten
minuten
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
kookpan
snijplank
Mengkom
Ingrediënten
▢
12
eieren
▢
4
grote
uien
▢
3
teentjes
knoflook
▢
Mayonaise
▢
Pindakaas
▢
Ketchup
▢
Peper
▢
Zout
Instructies
Kook de eieren hard in ongeveer 8 à 10 minuten.
Pel ze en laat ze afkoelen.
Snijd de uien in kleine blokjes en hak de knoflookteentjes fijn.
Snijd de eieren, inclusief eigeel, in blokjes.
Meng alle ingrediënten door elkaar: voeg 1 eetlepel pindakaas, een klein beetje ketchup en ongeveer 3 eetlepels mayonaise toe.
Roer goed door, breng op smaak met peper en zout.
Notities / Tips / Wijnadvies
Wijnadvies:
Geniet ervan met een glas lichte, frisse witte wijn, zoals een Sauvignon Blanc of een Pinot Grigio.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Bijgerecht
/
Salade
Geschikt voor Dieët:
Glutenvrij
/
Vegetarisch