Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
Voedingswaarde-etiket
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Romige Fusilli met Zalm en Snijbonen
Geniet van deze verrukkelijke romige fusilli met zalm en snijbonen, een heerlijk gerecht met een vleugje Italiaanse flair!
Porties:
4
Bereidingstijd:
25
minuten
minuten
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
350
g
fusilli pasta
▢
600
g
snijbonen
2 dozen diepvries
▢
2
uien
fijngehakt
▢
2
eetlepels
olijfolie
▢
250
ml
melk
▢
1
pakje
mix voor tagliatelle roomsaus
70 g
▢
1
blik
roze zalm
418 g, uitgelekt en graatjes verwijderd
Instructies
Kook de fusilli pasta volgens de instructies op de verpakking.
Kook de snijbonen gedurende 5 minuten in een pan met kokend water.
Giet af en zet opzij.
Verhit de olijfolie in een pan en fruit de fijngehakte uien tot ze zacht en glazig zijn.
Voeg 250 ml water, melk en de mix voor roomsaus toe aan de pan met uien.
Laat zachtjes 2 minuten koken.
Voeg de uitgelekte zalm toe aan de saus en verwarm het geheel.
Meng de gekookte fusilli pasta met de snijbonen en verdeel het over vier borden.
Schenk de romige saus met zalm over de fusilli en serveer direct.
Notities / Tips / Wijnadvies
Een lichte en frisse Italiaanse witte wijn zoals Pinot Grigio of Vermentino past goed bij dit gerecht.
Voedingswaarden
Calories:
480
kcal
|
koolhydraten:
50
g
|
Protein:
25
g
|
Vet:
20
g
|
Zout:
1.5
g
|
Sugar:
6
g
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Hoofdgerechten
/
Pasta
/
Vis
/
Zalm
Land van herkomst
Italië