160ggeitenkaasjeBettinne Blanc (4 dunne plakken à 40 g)
1theelepelgedroogde tijm
Instructies
Snijd de korstjes van de geitenkaas.
Besmeer de sneetjes brood aan één zijde met boter.
Beleg de beboterde zijde van 1 boterham met 1 plak Bretonse ham, 1 plak geitenkaas, 1/2 eetlepel honing en 1/2 theelepel tijm.
Leg hier bovenop een boterham met de beboterde zijde naar onder.
Herhaal dit voor de overige boterhammen.
Bak de tosti’s in een elektrisch tostiapparaat of in een broodrooster met tostiklem in 4 à 6 minuten goudbruin.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveertip: Serveer de tosti’s warm met een frisse salade of een paar takjes verse tijm voor extra aroma.Wijnadvies: Een frisse Sauvignon Blanc past uitstekend bij de romige geitenkaas en het zoete van de tijmhoning.