Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Equipment
Notities
Voedingswaarde-etiket
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Romige Kaasomelet uit de Airfryer
Porties:
1
Bereidingstijd:
10
minuten
minuten
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
kom
anti-aanbakpan die in de airfryer past,
Spatel
airfryer
Ingrediënten
▢
2
eieren
op kamertemperatuur
▢
2
eetlepels
kookroom
▢
Zeezout en versgemalen zwarte peper
▢
3
eetlepels
geraspte belegen Goudse kaas
Instructies
Doe de eieren, kookroom en een snufje zout en peper in een kom en klop het mengsel mooi schuimig.
Schenk het eimengsel in een anti-aanbakpan die in de airfryer past zonder de zijkanten te raken en zet de pan in de airfryer.
Stel de airfryer in op 180°C en de timer op 4 minuten.
Bestrooi de omelet na 4 minuten met de geraspte kaas en stel de timer in op nog 4 minuten.
Haal de pan voorzichtig uit de airfryer, schep de omelet met behulp van een spatel op een bord en vouw hem dubbel.
Notities / Tips / Wijnadvies
Wijnadvies:
Een lichte en fruitige witte wijn zoals een Sauvignon Blanc vormt een mooie aanvulling op de romige textuur en hartige smaak van deze kaasomelet.
Voedingswaarden
Calories:
320
kcal
|
koolhydraten:
2
g
|
Protein:
23
g
|
Vet:
24
g
|
Zout:
1.2
g
|
Sugar:
1
g
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Airfryer
/
Ei
/
Kaas
/
Lunch
/
Ontbijt
Land van herkomst
Internationaal
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch