Romige Lasagnerolletjes met Spinazie en Belegen Kaas
Heerlijke lasagnerolletjes gevuld met een romige spinazievulling en belegd met gesmolten kaas – een smakelijk en gemakkelijk gerecht voor het hele gezin.
Leg de lasagnevelletjes 5 minuten in kokend heet water en laat ze zacht worden.
Verhit intussen de olie en fruit de ui al omscheppend 3 minuten.
Voeg de spinazie toe en laat deze op een laag vuur ontdooien.
Neem de pan van het vuur en meng er 200 g van de kaas, de pesto en peper en zout naar smaak door.
Leg de lasagnevelletjes naast elkaar en verdeel het spinaziemengsel erover.
Rol de velletjes op en leg ze in een ingevette ovenschaal.
Strooi de rest van de kaas erover en zet het gerecht onder een voorverwarmde grill in ± 10 minuten om te gratineren.
Serveer de lasagnerolletjes met een frisse tomatensalade en krieltjes.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveertip:Serveer met een frisse tomatensalade en geroosterde krieltjes voor een complete maaltijd.Wijnadvies:Een Merlot del Veneto Villa Giorgia past perfect bij de romige smaken van de lasagnerolletjes.