Lage, wijde ovenschaal invetten met boter of margarine.
Worteltjes van raapstelen verwijderen, raapstelen wassen en grof snijden.
Pan met 250 ml water aan de kook brengen.
Raapstelen 2 à 3 minuten koken met weinig water.
Intussen kaassauspoeder door kokend water roeren.
Raapstelen in vergiet laten uitlekken en vocht eruit duwen.
Kaassaus en de helft van de geraspte kaas door de raapstelen mengen.
Op smaak brengen met zout en versgemalen peper.
Tortilla's vullen met raapstelen, oprollen en in ovenschaal leggen.
Rest van de kaas erover strooien.
Sesamzaad erover strooien.
Tortilla's in oven in ca.
12 minuten goudbruin bakken.
Serveren met een frisse salade.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveertip: Lekker met een frisse gemengde salade of een beetje chilisaus voor extra smaak.Wijnadvies: Een frisse witte wijn zoals Sauvignon Blanc past hier perfect bij.