Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Equipment
Notities
Voedingswaarde-etiket
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Romige Spaghetti met Garnalen en Asperges
Porties:
4
Bereidingstijd:
30
minuten
minuten
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
Grote kookpan
Wok of grote koekenpan
vergiet
Grote platte schaal
Ingrediënten
▢
280
gram
droge spaghetti
70 gram per persoon
▢
150
gram
groene dunne asperges
▢
1
potje
witte asperges
▢
200
gram
broccoli roosjes
▢
400
gram
knoflookgarnalen
100 gram per persoon
▢
150
gram
Boursin light
Instructies
Spaghetti Koken:
Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking in ruim water met een snufje zout tot deze al dente is.
Giet de spaghetti af en roer de Boursin light erdoorheen terwijl de pasta nog warm is.
Groenten Voorbereiden:
Snijd de groene asperges in stukjes en wok deze samen met de broccoli roosjes tot ze beetgaar zijn.
Giet de witte asperges af en verwarm deze kort in een aparte pan of magnetron.
Garnalen Wokken:
Wok de knoflookgarnalen in een beetje olie tot ze roze en gaar zijn.
Serveren:
Verdeel de spaghetti over een grote platte schaal.
Verspreid de gewokte groene asperges, broccoli roosjes en opgewarmde witte asperges gelijkmatig over de spaghetti.
Garneer met de knoflookgarnalen bovenop de groenten.
Notities / Tips / Wijnadvies
Wijnadvies:
Serveer met een droge witte wijn zoals een Pinot Grigio of een Chardonnay.
Voedingswaarden
Calories:
600
kcal
|
koolhydraten:
60
g
|
Protein:
35
g
|
Vet:
25
g
|
Zout:
1.8
g
|
Sugar:
4
g
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Asperges
/
Hoofdgerechten
/
Pasta
/
Zeevruchten
Land van herkomst
Italië
Jaargetijde:
Lente
Geschikt voor Dieët:
Pescatarian