Ga terug
Email Link
Afdrukken
Equipment
Notities
Voedingswaarde-etiket
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Romige Tagliatelle met Biefstuk Stroganoff
Porties:
4
personen
Voorbereidingstijd
10
minuten
min
Bereidingstijd:
25
minuten
minuten
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
koekenpan met antiaanbaklaag
kookpan
Mengkom
Ingrediënten
▢
200
g
volkoren spaghetti
▢
5
eetlepels
olijfolie
▢
2
uien
gesnipperd
▢
1
teentje
knoflook
fijngesneden
▢
500
g
gemengde paddenstoelen
in plakjes
▢
1
theelepel
chilipoeder
▢
1
eetlepel
Italiaanse kruiden
▢
4
eieren
▢
6
eetlepels
slagroom
▢
100
g
harde geitenkaas
geraspt
▢
Zout en peper naar smaak
Instructies
Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
Laat uitlekken.
Verhit 3 eetlepels olie in een koekenpan en fruit hierin de ui en knoflook glazig.
Voeg de paddenstoelen toe en bak ze 5 minuten mee.
Breng op smaak met zout, peper, chilipoeder en Italiaanse kruiden.
Meng de gekookte spaghetti door de paddenstoelen.
Verhit de rest van de olie in de koekenpan en schep hierin het spaghetti-mengsel.
Klop de eieren los met de slagroom en geitenkaas.
Breng op smaak met zout en peper.
Schenk dit over het spaghetti-mengsel.
Laat het geheel afgedekt op matig vuur in 10-15 minuten gaar worden.
Zodra de bovenkant droog is geworden, keer dan de frittata om met behulp van een bord en bak de andere zijde nog 3-4 minuten.
Notities / Tips / Wijnadvies
Wijnadvies:
Een frisse witte wijn zoals een Pinot Grigio of een lichte rode wijn zoals een Beaujolais passen goed bij dit gerecht.
Voedingswaarden
Calories:
515
kcal
|
koolhydraten:
47
g
|
Protein:
19
g
|
Vet:
28
g
|
Zout:
1.4
g
|
Sugar:
3
g
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Hoofdgerechten
/
Pasta
Land van herkomst
Rusland
Geschikt voor Dieët:
Suikervrij
/
Vegetarisch
/
Zout arm