Romige Tomatenspaghetti met Groenteburgers en Pecannoten
Een heerlijke vegetarische tomatenspaghetti met een romige saus, knapperige pecannoten en hartige groenteburgers. Perfect voor een snelle en voedzame maaltijd!
Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Kook de boontjesmix in 5 minuten beetgaar.
Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak de groenteburgers in 5 minuten goudbruin.
Hak de pecannoten grof.
Meng de tomatensaus en mascarponesaus met de noten door de gekookte spaghetti.
Verwarm het geheel goed door.
Serveer de romige tomatenspaghetti met de gebakken groenteburgers en de boontjes.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveertip:Garneer met extra pecannoten en een handje verse basilicum voor extra smaak.Wijnadvies:Een Italiaanse Chianti Classico vormt een mooie aanvulling op de rijke smaken van de tomaten-mascarponesaus.