Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Equipment
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Romige toscaanse champignons
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
Koekenpan
Ingrediënten
▢
4
eetlepel(s)
boter
▢
2
knoflooktenen
▢
1
eetlepel(s)
tomatenpuree
▢
450
gram
champignons
▢
125
gram
cherrytomaten
▢
175
milliliter
volle room
▢
30
gram
Parmezaanse kaas
geraspt
▢
Zout en peper
naar smaak
▢
1
snufje
chili vlokken
▢
400
gram
baby spinazie
▢
Verse
basilicum
ter garnering
Instructies
Smelt de boter in een grote koekenpan op middelhoog vuur.
Voeg de geperste knoflooktenen en tomatenpuree toe en kook tot het geurig is, 1 minuut.
Borstel de champignons schoon en voeg ze in het geheel toe aan de pan.
Halveer de cherrytomaten, voeg toe en kook tot de champignons zacht zijn en de tomaten beginnen te barsten, 5 minuten.
Schenk de volle room en strooi de Parmezaanse kaas erbij en breng op smaak met wat zout, peper en een snufje rode chili vlokken.
Breng aan de kook.
Voeg de spinazie toe en kook tot de saus dik is en spinazie verwelkt, 5 minuten.
Garneer het gerecht met wat fijngesneden verse basilicum voor het opdienen.
Geniet ervan!
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Groenten
Land van herkomst
Italië
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch