Was de komkommer, halveer hem in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd de helften in plakjes.
Schep de komkommer door het Normandisch vispannetje en bereid het met 8 eetlepels melk volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
Laat de worteltjes uitlekken en hak ze grof.
Bereid de aardappelpuree met 3 ½ dl melk, 2 dl water en zout volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
Laat de zilveruitjes uitlekken en schep deze samen met de worteltjes en kerriepoeder door de puree.
Leg met een ijsbolletjestang op ieder bord een bol puree en schep het vispannetje eromheen.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveertip:Serveer deze visstamppot met een frisse groene salade en een scheutje citroensap voor extra frisheid.Wijnadvies:Een droge witte wijn zoals een Chardonnay of een Pinot Blanc past uitstekend bij deze romige visstamppot.