Ga terug
Email Link
Afdrukken
Equipment
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Rosbief met kaas tuinkruidensaus
Aller Hande 1996
Porties:
2
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
aluminiumfolie
Ingrediënten
▢
25
g
boter
of margarine,
▢
4
plakjes
rosbief á la minute
▢
1 ½
dl
droge witte wijn
▢
1
zakje
kaas-tuinkruidensaus
Knorr Finesse,
▢
1
takje
basilicum
zakje á 15 g,
Instructies
In pan boter verhitten en rosbief in 2 minuten bruin bakken.
Op twee borden leggen en warm houden onder aluminiumfolie.
Wijn en 1 dl water door bakvet roeren.
Kaas-tuinkruidensaus toevoegen en 1 minuut verwarmen.
Intussen basilicumblaadjes van takjes nemen, fijnknippen en door saus roeren.
Saus over rosbief scheppen.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveren met gebakken aardappelgolfjes en gekookte broccoliroosjes.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Hoofdgerechten
/
Kaas
/
Rundvlees
Jaargetijde:
Snel te maken