Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Rosbiefsalade
Aller Hande 1996
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
4
tomaten
▢
200
g
gemengde friséesla
▢
300
g
rosbief
plakjes
▢
2
eetlepels
heldere sladressing
▢
1
eetlepel
gemalen belegen kaas
▢
2
takjes
selderij
Instructies
Tomaten wassen, schoonmaken en in plakjes snijden.
Sla over vier borden verdelen.
Plakjes rosbief erop leggen.
Besprenkelen met sladressing.
Bestrooien met kaas en selderij erboven fijnknippen.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveren met ciabatta (Italiaans stokbrood, AH).
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Hoofdgerechten
/
Rundvlees
/
Salade