Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Röstikoekjes met gravad lachs
Snel te maken
Porties:
20
stuks
Total time
15
minuten
minuten
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
100
g
gravad lachs
zalm
▢
1
ei
▢
2
eetlepel(s)
slagroom
▢
150
g
rösti
zak a 600 g, diepvries
▢
3
eetlepel(s)
olijfolie
▢
2
takjes
dille
Instructies
Gravad lachs met uitsteekvormpje in 20 rondjes snijden.
In schaal ei met slagroom loskloppen.
Rösti door eiermengsel scheppen.
Op smaak brengen met snufje zout en peper.
In koekenpan olie verhitten en telkens ca. 1/2 eetlepel beslag in de pan scheppen.
Met onderkant van eetlepel plat drukken.
Röstikoekjes ca. 2 minuten bakken, halverwege keren. Koekjes op voorverwarmde schaal leggen en op elk koekje een plakje gravad lachs leggen.
Garneren met toefje dille.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Amuse
/
Bijgerecht
/
Groenten
/
Vis
/
Zalm
Land van herkomst
Fusion