Ga terug
Email Link
Afdrukken
Equipment
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Röstitaart met paprika en chorizo
Aller Hande 1996
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
lage taartvorm
Ø 24 cm
Ingrediënten
▢
4
uien
▢
1
rode paprika
▢
200
g
chorizo
plakjes,
▢
1
eetlepel
olie
▢
1
zak
rail
600 g, diepvries, Aviko,
▢
2
eieren
▢
zout
▢
zwarte peper
versgemalen
▢
½
eetlepel
olie
om in te vetten
Instructies
Uien pellen en in ringen snijden.
Paprika wassen, schoonmaken en kleinsnijden.
Chorizo in reepjes snijden.
Oven voorverwarmen op 200 °C of gasovenstand 4.
In (braad)pan olie verhitten en ui, paprika en chorizo 3 minuten al omscheppend bakken.
Rösti toevoegen en 10 minuten meebakken, af en toe omscheppen.
Intussen eieren loskloppen met zout en peper.
Vorm invetten.
Ei door röstimengsel scheppen.
Röstimengsel overdoen in vorm en in midden van oven in 10 min gaar en bruin bakken.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveren met sperziebonen.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Hartige taart
/
Hoofdgerechten
/
Varkensvlees