Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Runderstoofpot met sperziebonen
Porties:
2
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
250
gr
bieflapjes
▢
peper
▢
zout
▢
25
gr
boter
▢
2
rode uien
▢
200
gr
sperziebonen
▢
2
dl
Kriek Lambiek
▢
1
theelepel
majoraan
▢
1
sneetje
ontbijtkoek
Instructies
Snijd het vlees in stukken van ± 3 cm en bestrooi deze met zout en peper.
Verhit de boter in een braadpan en bak het vlees in ± 4 minuten rondom bruin.
Pel de uien, snijd ze in schijfjes en bak die ± 3 minuten met het vlees mee.
Haal de sperziebonen af en halveer ze.
Voeg de bonen, het bier en de majoraan aan het vlees toe en sudder het geheel in ± 20 minuten heel zachtjes gaar.
Snijd de koek in blokjes en roer de blokjes koek door het vocht.
Verwarm het gerecht al roerend tot het vocht is gebonden.
Notities / Tips / Wijnadvies
Lekker met gekookte aardappelen.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Hoofdgerechten
Land van herkomst
België