Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Rundsstoofvlees met rendang en mosterd
Porties:
4
a 5
Total time
5
minuten
minuten
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
800
gr
runderriblap
▢
1
bakje
Rendeng boenboe
van Conimex
▢
1
snee
witbrood
besmeerd met mosterd
▢
Ketjap
▢
2
uien
fijn gesneden
▢
2
tenen
knoflook
kort gesneden.
▢
Broccoli
▢
Pakje
rijst
▢
1
theelepel
curry madras
of kerriepoeder
▢
Zout
▢
peper
▢
Maizena
▢
komkommer
eventueel
Instructies
Snijdt de runderriblap in blokken en bestrooi ze met zout/peper en maizena.
Bak de ui,knoflook en het vlees even aan.
Stop alles in de slowcooker of gewone pan op kleinste pit.
Voeg de boemboe een klein scheutje water en ketjap toe.
Leg de boterham met mosterd erop.In de slowcooker 8uur op low.
In de gewone pan een uurtje of 5.(Voor beide geldt natuurlijk tussendoor doorroeren evt ketjap,zout,peper toevoegen of maizena mocht het te nat zijn.)
Kook de rijst met zout en de currie/kerriepoeder gaar.
Kook de broccoli gaar.
Voeg uiteindelijk evt nog wat gesneden komkommer toe.
Smakelijk eten.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Rundvlees
/
Vlees
Land van herkomst
Indonesië