Ga terug
Email Link
Afdrukken
Equipment
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Salade met biefstukpuntjes
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
Koekenpan
Ingrediënten
▢
4
biefstukken
van 100 g
▢
100
g
gemengde slabladen
▢
1
plak
geitenkaas
ronde / van ca. 1 cm dik
▢
1
vleestomaat
▢
12
radijzen
▢
2
eetlepel(s)
pijnboompitten
▢
25
g
roomboter
▢
8
bieslook
Instructies
Zorg dat de biefstuk op kamertemperatuur is en snijd hem in puntjes.
Was en droog de sla.
Verwijder het korstje van de geitenkaas.
Verkruimel de kaas.
Snijd de ontvelde tomaat in kleine stukjes.
Maak de radijzen schoon en snijd in plakjes.
Rooster de pijnboompitten in een koekenpan met antiaanbaklaag lichtbruin.
Schep ze uit de pan in een kom.
Roer de mayonaise, mosterd en melk door elkaar.
Verdeel de sla over de borden.
Verhit de boter in een koekenpan, bak hierin de biefstukpuntjes rondom bruin.
Schep ze lauwwarm op de sla.
Verdeel de geitenkaaskruimels en pijnboompitten erover.
Besprenkel de salade met de dressing en de bieslooksprieten.
Garneer met stukjes tomaat en plakjes radijs.
Notities / Tips / Wijnadvies
Wijnadvies:
Extra fris met een glaasje Sauvignon de Touraine, Pinot blanc d’Alsace of Duitse Riesling Classic.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Rundvlees
/
Salade