Doe de sla in een kom en voeg de gesneden tomaten, komkommer en radijs toe.
Scheur of snijd het haverkorn brood in kleine stukjes en voeg dit toe aan de salade.
Plaats de geitenkaas op een ovenbestendig bordje en verwarm deze ongeveer 5 minuten in de oven tot hij zacht wordt.
Maak ondertussen de dressing door de appelstroop, azijn, olijfolie, peper en zout in een kommetje te mengen.
Giet het mengsel in een steelpan en verwarm het kort totdat de appelstroop vloeibaarder wordt.
Giet de dressing in een schaaltje en serveer deze apart of direct over de salade.
Haal de geitenkaas uit de oven en leg deze bovenop de salade.
Serveer direct en geniet van deze heerlijke, eenvoudige salade!
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveertip:Lekker met een handje walnoten of een scheutje honing voor extra smaak.Wijnadvies:Een frisse witte wijn zoals een Sauvignon Blanc of een droge Chenin Blanc past perfect bij de romige geitenkaas en de zoete dressing.