Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Salade met gerookte forel van Harry Bloksma
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
400
gram
gerookte forel
▢
1
zak
kant en klare sla
▢
12
kerstomaatjes
▢
pijnboompitten
▢
200
gram
haricots verts
Voor de vinaigrette
▢
2
el
fijne mosterd
▢
100
gram
magere yoghurt
▢
1
citroen
▢
zout
▢
peper
Instructies
Snijd de tomaatjes in tweeën.
Pers de citroen uit.
Kook de haricots vers.
Spoel ze koud zodat ze nog wel een bite hebben.
Snijd de gerookte forel in reepjes.
Maak de vinaigrette door in een kom alle de mosterd, yoghurt, citroen goed te mengen.
Breng op smaak met zout en peper.
Grill in een droge koekenpan de pijnboompitjes.
Verdeel de sla over 4 borden.
Verdeel de tomaatjes, bonen, de reepjes forel over de borden.
Verdeel de vinaigrette over de borden.
Doe hetzelfde met de pijnboompitjes.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Salade
/
Vis