Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Salade met makreel
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
kg
maaltje kriel
schoongeboend
▢
zout
▢
350
g
sperziebonen
gebroken
▢
½
pakje
makreel naturel
in stukjes
▢
300
g
cocktailtomaten
in dunne partjes
▢
3
bosuitjes
in dunne ringetjes
▢
2
bakjes à 90 gram sladressing knoflook-bieslook
▢
4
eetlepel(s)
Remia Slaversierder Provençaals
flacon à 95 g
▢
3
eetlepel(s)
Parmezaans kaasschaafsel
Instructies
Halveer de krieltjes en kook ze in water met zout gaar.
Laat ze uitdampen en afkoelen.
Kook de sperziebonen in water met zout in ± 7 minuten beetgaar.
Spoel ze af onder koud stromend water.
Schep de aardappelen met de sperziebonen, de makreel, de tomaat, de bosui en de sladressing door elkaar.
Verdeel de slaversierder en het kaasschaafsel erover.
Notities / Tips / Wijnadvies
Lekker met warm stokbrood.
Wijnadvies:
Jean Balmont, Chardonnay, wit, Frankrijk
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Salade
/
Vis