Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Sandwich met groenten
Aller Hande 1996
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
½
eetlepel
gembersiroop
▢
½
eetlepel
azijn
▢
2
eetlepels
olie
▢
zout
▢
peper
▢
2
worteltjes
▢
12
radijsjes
▢
2
bolletjes
gember
▢
150
g
maïskorrels
Bonduelle
▢
2
kiwi's
▢
2
blaadjes
ijsbergsla
▢
4
sneetjes
bruinbrood
▢
20
g
boter
of margarine
Instructies
In kom gembersiroop, azijn, olie, zout en peper tot sausje kloppen.
Worteltjes schoonmaken, wassen en boven kom met sausje grof raspen.
Radijsjes schoonmaken en wassen.
4 Radijsjes in plakjes snijden, rest in dunne reepjes snijden.
Gemberbolletjes in dunne reepjes snijden.
Maïs afgieten.
Maïs, radijs- en gemberreepjes door wortelmengsel scheppen.
Kiwi's schillen en in plakjes snijden.
Blaadjes sla wassen, droogslaan en op maat van sneetjes brood snijden.
Sneetjes brood roosteren en dus besmeren met boter.
Sneetjes op vier bordjes leggen.
IJsbergsla erop leggen en goed aandrukken.
Salade erop scheppen.
Garneren met plakjes kiwi en radijs.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Broodjes
/
Brunch
/
Fruit
/
Lunch
Jaargetijde:
Snel te maken
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch