Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Sandwich met tonijncrème
Aller Hande 1996
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
½
blikje
artisjokharten
(á netto 185 g, Royal Mail),
▢
1
blikje
tonijn in olie
netto ca. 185 g,
▢
4
sneetjes
bruin casinobrood
▢
2
eetlepels
Italiaanse kruiden
doosje á 25 g, diepvries, Iglo,
▢
1
bekertje
crème fraîche
125 ml, AH,
▢
zout
▢
peper
▢
1
eetlepel
kappertjes
potje, Royal Mail
Instructies
Artisjokharten in zeef goed laten uitlekken.
Tonijn afgieten.
Korstjes van brood afsnijden.
In schaaltje tonijn en Italiaanse kruiden door crème fraîche roeren.
Mengsel pittig op smaak brengen met zout en peper (= tonijncrème).
Sneetjes brood dik besmeren met tonijncrème.
Artisjokharten in vieren snijden.
Artisjok en kappertjes over 2 sneetjes verdelen.
Rest van sneetjes met besmeerde kant onder erop leggen.
Sandwiches met scherp mes diagonaal doormidden snijden.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Broodjes
/
Brunch
/
Lunch
/
Vis
Jaargetijde:
Snel te maken