Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Equipment
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Sannie's berehap
Soms, als ik ballen gehakt maak, maak ik wat extra en maak ik er de volgende dag lekkere
berehappen
van in de
airfryer
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
grillpan
airfryer
Ingrediënten
▢
Gehakt
hoeveelheid naar eigen keus
▢
Uien
hoeveelheid ligt aan hoeveel berehappen je wil maken
▢
Kruiden
naar keus
▢
1
ei
voor door het gehakt
▢
Paneermeel
voor door het gehakt
Instructies
Kruid het gehakt zoals je het zelf lekker vindt en draai er ovale ballen van.
Braad de ballen zoals je gewend bent.
Snij uien in brede plakken.
Bak de plakken ui in een grillpan aan beiden kanten bruin.
Snij het gehakt in plakken.
Doe het gehakt om en om met de ui op een saté stokje.
Verwarm de airfryer vóór op 180 graden en doe de berehappen 8 minuten in de airfryer met de anti spatdeksel ertussen.
Eet smakelijk!
Notities / Tips / Wijnadvies
Ik eet één dag een balletje gehakt met iets erbij en de dag erop maak ik de berehappen van de rest van de ballen. Lekker met satésaus.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Vlees
Land van herkomst
Nederland