Ga terug
Email Link
Afdrukken
Equipment
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Sardinespiesjes met rauwe ham
Porties:
8
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
cocktailprikkers
Ingrediënten
▢
1
bakje
gemarineerde sardinefilet
100 g
▢
8
plakjes
rauwe
boerenham
▢
2
eetlepels
olijfolie
▢
cherrytomaatjes
▢
8
groene olijven zonder pit
Instructies
Sardinefilets droogdeppen met keukenpapier en elke filet in plakje ham wikkelen.
In koekenpan olie verhitten en omwikkelde sardines in ca.2 minuten lichtbruin bakken.
Op keukenpapier laten uitlekken.
Aan cocktailprikkers achtereenvolgens tomaatje, olijf en sardientje steken.
Op schaal leggen.
Notities / Tips / Wijnadvies
bereidingstijd 10 minuten
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Hapjes
/
Varkensvlees
/
Vis
Jaargetijde:
Snel te maken