Ga terug
Email Link
Afdrukken
Equipment
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Scholfilets met groentendobbelsteentjes
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
Koekenpan
Ingrediënten
▢
4
gepaneerde scholfilets
▢
2
takjes peterselie
of andere verse tuinkruiden, fijngesneden
▢
1
citroen
in partjes gesneden
▢
hollandaisesaus
▢
olie
en/of boter om in te bakken
▢
2
grote
aardappels
geschild & in cm blokjes gesneden
▢
1
grote
ui
in cm blokjes gesneden
▢
1
winterwortel
in cm blokjes gesneden
▢
1
groene paprika
in cm blokjes gesneden
Instructies
Verhit in een koekenpan een beetje olie en/of boter en bak hierin de aardappelblokjes ca. 10 minuten beetgaar.
Voeg de overige groenten toe en bak nog 5 à 10 minuten totdat alle groenten gaar zijn.
Ondertussen in een tweede koekenpan wat olie/boter verhitten en hierin de gepaneerde scholfilets in ca. 6 minuten goudgeel bakken.
Verdeel de groenten over 4 borden en leg er de scholfilets op.
Roer eventueel wat verse kruiden door de Hollandaisesaus.
Schep een beetje saus op de vis en garneer met de citroenpartjes en de rest van de verse kruiden.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Groenten
/
Vis