Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Shoarma
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
500
gram
in smalle reepjes gesneden varkensfilet
▢
1
eetlepel
kerrie
▢
½
eetlepel
kaneel
▢
½
eetlepel
paprikapoeder
▢
1
theelepel
zwarte peper
▢
½
theelepel
kruidnagelpoeder
▢
½
theelepel
gemberpoeder
▢
wat
nootmuskaat
▢
1
theelepel
majoraan
▢
2
eetlepels
olie
▢
zout
Instructies
Schep de kruiden, de olie en wat zout door het vlees en zet het een nacht koel weg.
Schep het vlees de volgende dag in een ingevette ovenschaal en schuif die op een rooster 10 cm onder de grill.
Laat het vlees 3 minuten grilleren, schud het om en laat het nog eens 3 minuten grilleren.
Herhaal dit nog tweemaal.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Varkensvlees