Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
Voedingswaarde-etiket
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Shoarmabroodjes met knoflookcrème
Porties:
2
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
2
pakjes
Alpro® Soya Fijngehakt
▢
1
tl
komijnpoeder
▢
¼
tl
chilipoeder
▢
2
teentjes
knoflook
▢
1
komkommer
▢
2
el
mayonaise of tofunaise
▢
1
rode ui
▢
2
el
tomatenketchup
▢
Sla
▢
4
pitabroodjes
Instructies
Snipper de rode ui fijn.
Snijd de tomaten in vieren, verwijder de zaadlijsten en snijd ze in blokjes.
Meng de ui, tomaten en ketchup.
Snijd de komkommer in de lengte doormidden, verwijder de zaadlijsten en snijd in dunne plakjes.
Besprenkel met zout en peper en laat 10 minuten staan.
Bak het Alpro® Soya fijngehakt met de kruiden en breng op smaak met zout en peper.
Dep de komkommer droog en meng met de tofunaise/mayonaise en geperste knoflook.
Serveer het gehakt in verwarmde pitabroodjes met het komkommer-tomaatmengsel en wat sla.
Notities / Tips / Wijnadvies
Dit heerlijke recept voor shoarmabroodjes met knoflookcrème is een smaakvolle vegetarische optie voor de lunch!
Voedingswaarden
Calories:
450
kcal
|
koolhydraten:
40
g
|
Protein:
20
g
|
Vet:
20
g
|
Zout:
1
g
|
Sugar:
5
g
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Brood
/
Broodjes
/
Lunch
Land van herkomst
Turkije
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch