Ga terug
Email Link
Afdrukken
Equipment
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Shoarmataart
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
appeltaartvorm, 24 cm
Oven
Ingrediënten
▢
1
pakje
bladerdeeg
▢
Boter
om de vorm in te vetten
▢
1
pond
shoarma
▢
1
of 2 paprika´s
▢
1
uitje
fijngesneden
▢
4
eieren
▢
Geraspte kaas
▢
Zout. Peper
Instructies
Verwarm de oven voor op 200 º C.
Vet de vorm in met boter.
Bekleed de vorm met bladerdeeg.
Bak de shoarma in een koekenpan en doe het uitje en de paprika erbij.
Bak tot het goed gaar is.
Laat het even afkoelen.
Klop ondertussen de eieren los met de geraspte kaas en breng dit op smaak met zout en peper.
Doe de shoarma in de taartvorm en giet het eimengsel eroverheen.
De taart gaat een half uur in de oven.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Hartige taart
/
Hoofdgerechten
/
Vlees