Ga terug
Email Link
Afdrukken
Equipment
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Sinterklaasmuffins
Porties:
10
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
Papieren cakevormpjes
Ingrediënten
▢
125
gram
volkorenmeel
▢
125
gram
bloem
▢
1
mespunt
zout
▢
50
gram
suiker
▢
1
zakje
vanillesuiker
▢
3
eieren
▢
1 ½
dl
melk
▢
4
eetlepels
gesmolten boter
▢
50
gram
pure Knispers
broodversierder
Instructies
Verwarm de oven voor op 200°C.
Vermeng het volkorenmeel, de bloem, het zout, de suiker en de vanillesuiker.
Klop de eieren met de melk en de boter los.
Klop het eimengsel geleidelijk door het bloemmengsel, zodat een vrij
stevig beslag ontstaat.
Roer de knispers erdoor.
Zet steeds 2 cakevormpjes in elkaar op de bakplaat en verdeel het beslag
over deze 10 vormpjes.
Bak de muffins 15-20 minuten in het midden van de oven.
Lekker met geklopte crème fraîche.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Cupcakes / Muffins
Land van herkomst
Nederland
Feestdagen etc
Sinterklaas