Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Slaatje van rodekool en walnoten
Porties:
4
personen
Total time
30
minuten
minuten
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
400
gram
rodekool
▢
2
eetlepels
balsamicoazijn
▢
6
eetlepels
olijfolie
▢
75
gram
walnoten
▢
50
gram
Parmezaanse kaas
▢
½
bosje
tijm
▢
4
eetlepels
room
▢
versgemalen zwarte peper
▢
zout
Instructies
Rasp de rodekool en kruid deze licht met zout.
Maak een vinaigrette van olie, azijn en peper en laat de rodekool hierin 30 minuten marineren.
Hak 50 gr walnoten grof en schaaf de Parmezaan.
Ris de blaadjes tijm van de steeltjes.
Schik de rodekoolsla op borden, schep er telkens 1 eetlepel licht opgeklopte room op en leg er wat kaasschaafsel en gehakte walnoten naast.
Garneer met tijm en hele walnoten.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Salade