Ga terug
Email Link
Afdrukken
Equipment
Notities
Voedingswaarde-etiket
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Kook modus
voorkomt dat je scherm uit gaat
Snelle Tortilla Pizza met Geitenkaas en Rucola
Een snelle, lichte en smaakvolle tortilla-pizza met zachte geitenkaas, rucola, olijven en kappertjes. Ideaal als lunch of eenvoudig avondeten.
Porties:
4
Voorbereidingstijd
10
minuten
min
Bereidingstijd:
10
minuten
minuten
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
Bakplaat
mes
Oven
Ingrediënten
▢
100
g
zwarte olijven zonder pit
▢
150
g
zachte geitenkaas
Bettine Blanc
▢
1
pot
Napoletanasaus
260 g
▢
1
zakje
rucola-sla
▢
2
eetlepels
kappertjes
▢
4
wraptortilla's
Instructies
Oven voorverwarmen op 200 ºC of gasovenstand 4.
Tortilla's bestrijken met Napoletanasaus.
Olijven in stukjes snijden.
Tortilla's bestrooien met kappertjes en olijfstukjes.
Pizza's ca.
8 minuten bakken.
Geitenkaas erboven verbrokkelen.
Beleggen met blaadjes rucola.
Pizza nog ca.
1 minuut bakken.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveertip:
Serveer met een frisse salade van cherrytomaatjes en een scheutje olijfolie.
Wijnadvies:
Licht gekoelde Sauvignon Blanc of een frisse rosé.
Voedingswaarden
Calories:
330
kcal
|
koolhydraten:
32
g
|
Protein:
12
g
|
Vet:
18
g
|
Zout:
1.5
g
|
Sugar:
4
g
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Bijgerecht
/
Groenten
/
Hoofdgerechten
/
Noten
/
Tortilla
Land van herkomst
Internationaal
Jaargetijde:
Alle Jaargetijden
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch