Ga terug
Email Link
Afdrukken
Equipment
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Snijbiet-brie taart
Porties:
4
Voorbereidingstijd
1
uur
uur
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
Oven
Ingrediënten
▢
1
pakje
brie
▢
flinke bos snijbiet
▢
1
bakje
crême fraiche
▢
3
ei
▢
honing
▢
belegen kaas
▢
bladerdeeg
▢
cashewnoten
Variatie:
▢
spinazie
rode bietenloof of broccoli
Instructies
Ovenschaal invetten en hierna bekleden met bladerdeeg.
Snijbiet wassen en in stukken snijden, in de pan kort koken.
Brie in plakken snijden.
De helft van de brie in de ovenschaal leggen, hierop de helft van de cashewnoten.
De uitgelekte en uitgeknepen snijbiet erop.
Dan de creme fresch met eieren zout en peper opkloppen en in de ovenschaal over de snijbiet gieten.
Dan de andere helft van de cashewnoten in de ovenschaal, brie erop een beetje honing er overheen en als laast afmaken met geraspte kaas.
Dit in zijn geheel in de oven voor 20-30 minuten op 225 graden.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Hartige taart
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch