Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Sope pisca
Antilliaanse vissoep
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
250
gram
soepgroente
▢
2
eetlepels
olie
▢
2
grote
tomaten
in blokjes
▢
21/2
liter
water
▢
3
aardappels
in blokjes
▢
1
kg
kabeljauwfilet
vers of diepvries
▢
2
blikken
oesters
Surinaamse toko
▢
8
gepelde grote
garnalen
▢
5
visbouillontabletten
▢
2
limoen
of citroenen
Instructies
Bak de soepgroente in de olie glazig.
Voeg de tomaten, het water en 4 visbouillontabletten toe en laat de soep aan de kook komen.
Schep het schuim eraf tot er geen schuim meer te voorschijn komt.
Voeg de aardappelen erbij en kook de soep tot de aardappelen gaar zijn.
Voeg nu de kabeljauwfilet en de garnalen toe en kook die 7 minuten tot ze net gaar zijn.
Doe eventueel het resterende tablet in de soep en voeg er als laatste de oesters bij.
Ze mogen niet lang mee koken, anders vallen ze uit elkaar.
Serveer de soep met de in partjes gesneden limoen of citroen.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Soep
Land van herkomst
Antillen