Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Equipment
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Spaghetti alla carbonara 2
snel te maken
Porties:
2
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
diep bord
lepel/spatel
Ingrediënten
▢
spaghetti
▢
2
eieren
▢
geraspte Parmezaanse kaas
▢
½
ui
▢
stukjes
spek
pancetta
▢
olijfolie
▢
zout
▢
versgemalen zwarte peper
Instructies
Eieren in diep bord klutsen met zout en versgemalen zwarte peper.
Geraspte Parmezaanse kaas erdoor tot redelijk dik mengsel ontstaat.
Klein beetje ui snipperen en in olijfolie bakken.
Spaghetti koken (al dente) en vervolgens spekjes en eiermengsel erdoor scheppen.
Naar smaak nog even verwarmen als het te vloeibaar is, maar ei mag niet helemaal stollen.
Serveer meteen.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Hoofdgerechten
/
Kaas
/
Pasta
/
Varkensvlees
/
Vlees
Land van herkomst
Italië