Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Equipment
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Spaghetti bolognese van Albert Heijn / Allerhande
Snel te maken
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
mes
braadpan
Ingrediënten
▢
300
g
spaghetti
▢
1
ui
▢
4
stengels
bleekselderij
▢
1
bakje
champignons
250 g
▢
3
eetlepels
olijfolie
▢
1
schaaltje
rundergehakt
ca. 500 g
▢
3
eetlepels
worcestershire-sauce
flesje
▢
1
pakje
soffritto
tomatensaus, 390 g
Instructies
Spaghetti koken volgens gebruiksaanwijzing.
Ui pellen en snipperen.
Bleekselderij schoonmaken, wassen en in stukjes snijden.
Champignons schoonvegen en in plakjes snijden.
In braadpan olie verhitten.
Ui en bleekselderij ca. 3 minuten fruiten.
Gehakt toevoegen en in ca. 5 minuten rul bakken.
Op smaak brengen met zout, peper en worcestershiresaus.
Champignons toevoegen en ca. 5 minuten meebakken.
Tomatensaus toevoegen en ca. 3 minuten meewarmen.
Spaghetti serveren met bolognesesaus.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Hoofdgerechten
/
Pasta
/
Rundvlees
/
Vlees
Land van herkomst
Italië