Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Equipment
Notities
Voedingswaarde-etiket
Kleiner
Normaal
Groter
Spaghetti met Asperges en Garnalen in Kaassaus
Een smaakvolle combinatie van spaghetti met asperges en knoflookgarnalen, overgoten met een romige kaassaus. Perfect voor een heerlijk diner!
Bereidingstijd:
40
minuten
minuten
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
Grote kookpan
Koekenpan
grote schaal
Ingrediënten
▢
450
g
spaghetti
▢
1
kg
groene en witte asperges
geschild en gekookt
▢
450
g
diepvriesgarnalen met knoflook en kruiden
▢
Verse
pasta kaassaus
naar keuze
Instructies
Kook de spaghetti volgens de instructies op de verpakking.
Giet af en houd warm.
Schil en kook de groene en witte asperges tot ze gaar zijn, maar nog een beetje bite hebben.
Houd ze warm.
Verhit een koekenpan en bak de garnalen met knoflook en kruiden tot ze gaar en licht gekleurd zijn.
Verwarm de kaassaus in een pan tot deze goed heet en romig is.
Leg de gekookte spaghetti op een grote schaal, verdeel de asperges erover en leg de gebakken garnalen bovenop.
Giet als laatste de warme kaassaus over het geheel en serveer direct.
Notities / Tips / Wijnadvies
Een droge witte wijn zoals een Chardonnay of een Pinot Grigio past goed bij de smaken van dit gerecht.
Voedingswaarden
Calories:
650
kcal
|
koolhydraten:
75
g
|
Protein:
35
g
|
Vet:
25
g
|
Zout:
2
g
|
Sugar:
4
g
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Groenten
/
Hoofdgerechten
/
Pasta
/
Zeevruchten
Land van herkomst
Internationaal