Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Equipment
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Spaghetti met garnalen in een knoflook roomsaus
Porties:
2
personen
Voorbereidingstijd
10
minuten
min
Bereidingstijd:
30
minuten
minuten
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
Koekenpan
aluminiumfolie
Ingrediënten
▢
150
gram
spaghetti
▢
12
grote
garnalen
▢
20
cl
kookroom
▢
2
tenen
knoflook
▢
1
kl paprikapoeder
▢
zout
▢
peper
▢
platte peterselie
▢
2
el
olijfolie
Instructies
Zet alle ingrediënten klaar.
Pel en snipper de knoflooktenen.
Pel de garnalen en verwijder het darmkanaaltje.
Hak de peterselie fijn.
Kook de spaghetti volgens aanwijzing op de verpakking.
Verhit de olie in een koekenpan en fruit de knoflook.
Voeg de garnalen toe en bak beide zijden tot ze mooi roze zijn.
Bestrooi ze met wat zout en peper.
Haal de garnalen uit de pan en bewaar deze op een bordje en dek af met een stukje aluminiumfolie.
Giet de kookroom in de pan en voeg het paprikapoeder toe en meng goed door elkaar.
Voeg de spaghetti toe en meng goed door elkaar.
Verdeel het spaghettimengsel over de borden.
Leg er de garnalen op en decoreer met de peterselie.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Pasta
/
Vis
/
Zeevruchten