Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Spaghetti met gorgonzola speksaus
Aller Hande 1996
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
300
g
spaghetti
▢
zout
▢
100
g
spekreepjes
▢
2
stengels
bleekselderij
▢
200
g
Gorgonzola
▢
200
ml
koffieroom
▢
1
theelepel
tijm
▢
versgemalen peper
▢
12,5
gr
bieslook
verse
▢
1
sjalotje
Instructies
Spaghetti met zout koken volgens gebruiksaanwijzingen.
In hapjespan spekreepjes in ca. 5 minuten zachtjes uitbakken.
Intussen sjalotje pellen en fijnsnipperen.
Bleekselderij schoonmaken, wassen en in kleine blokjes snijden.
Gorgonzola in stukjes snijden.
Sjalot en bleekselderij ca. 2 minuten met spek meebakken.
Koffieroom, Gorgonzola en tijm toevoegen.
Al roerend zachtjes verwarmen tot kaas gesmolten is.
Op smaak brengen met peper.
Spaghetti afgieten en op vier borden scheppen.
Saus erover verdelen.
Bieslook erboven fijnknippen.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Hoofdgerechten
/
Kaas
/
Pasta
/
Varkensvlees
Jaargetijde:
Snel te maken